Cont & date
Șterge contul
Poți șterge contul Habit oricând. Ștergerea e permanentă: profil, mese, antrenamente, cântar, chat coach și date din comunitate.
Din aplicație
- Deschide Habit și autentifică-te.
- Pe Home, apasă setările (rotiță).
- Alege Șterge contul.
- Scrie STERGE și confirmă.
Prin email
Dacă nu mai ai acces la app, scrie-ne de pe adresa asociată contului:
contact@myhabit.roDetalii despre păstrarea datelor: Politica de confidențialitate.

